Βραδιά Παρουσίασης των προϊόντων Advancis®

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2023, στο Lemon Park στην Λευκωσία, η Co-Pharm φιλοξένησε μια λαμπρή εκδήλωση παρουσίασης των προϊόντων Advancis®, με την παρουσία φαρμακοποιών και αξιότιμων συνεργατών από την Πορτογαλία.

Καταξιωμένοι εκπρόσωποι από την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρεία ADVANCIS® τίμησαν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους, με σκοπό να μοιραστούν την τεχνογνωσία τους σχετικά με το επιτυχημένο brand ADVANCIS®.

Η ADVANCIS®, με παγκόσμια παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες και κατέχοντας την πρώτη θέση στις πωλήσεις στην κατηγορία συμπληρωμάτων διατροφής στην Πορτογαλία, διακρίνεται για τις καινοτόμες φόρμουλες της που βασίζονται σε φυσικούς παράγοντες, θρεπτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα. Πρωταρχικός στόχος της είναι να παρέχει ποιοτικές λύσεις για την υγεία και την ευεξία, καλύπτοντας τις διάφορες ανάγκες των καταναλωτών, βασιζόμενη στην απόλυτη ποιότητα και την καινοτομία.

Με αυτήν την εξαιρετική βραδιά, ελπίζουμε όλοι να αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες και να ανακάλυψαν τα ανεκτίμητα οφέλη των προϊόντων Advancis® για την υγεία και την ευεξία.

Καλάθι αγορών
elEL
Scroll to Top

Newsletter Subscription