Σειρά Αντηλιακών Heliodor

Ηλιόδωρο σημαίνει το δώρο του Ήλιου

Με τη ΝΕΑ αντηλιακή σειρά Heliodor, απολαμβάνουμε μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του ήλιου καθώς μας προστατεύει με 100% φυσικό φίλτρο από οξείδιο του ψευδαργύρου, αναγνωρισμένο ως ένα πολύ ασφαλές αντηλιακό φίλτρο, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Οι αντηλιακές κρέμες της σειράς Heliodor προστατεύουν αμέσως μετά την εφαρμογή, έχουν υψηλό δείκτη προστασίας, βιοδιασπώμενη σύνθεση, bio-based συσκευασίες, ευχάριστες υφές για εύκολη εφαρμογή που δεν αφήνουν λευκά ίχνη, είναι ανθεκτικές σε νερό και ιδρώτα, και είναι δερματολογικά ελεγμένες. 

0% CHEMICAL UV FILTERS, TITANIUM DIOXIDE, MINERAL OIL, PETROLATUM, PARAFFIN WAX, SILICONES, ALCOHOL, PEG, PARABENS, PHENOXYETHANOL

Η δική μας λύση στην αντηλιακή προστασία

Έπειτα από έρευνα σε ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια παγκοσμίως, που εξειδικεύεται στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αντηλιακών προϊόντων, καθώς και με την αποκλειστική χρήση ενός μόνο φυσικού αντηλιακού φίλτρου, το ZANO® 20, οξείδιο του ψευδαργύρου με τη πιο βέλτιστη κοκκομετρία και υψηλό δείκτη προστασίας SPF50, η εταιρεία Pharmasept κατάφερε και δημιούργησε ένα ασφαλές και απόλυτα φυσικό αντηλιακό προϊόν. 

Φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία και βιοδιασπώμενη σύνθεση

Στη Pharmasept, πέραν από τη φροντίδα της επιδερμίδας, νοιαζόμαστε για τη φύση που συνεχώς μας γεμίζει με δώρα. Η φύση είναι πηγή ζωής για όλους μας. Ακριβώς γι’ αυτό, η σειρά Heliodor σέβεται το περιβάλλον και τις θάλασσές μας, καθώς διαθέτει βιοδιασπώμενη σύνθεση και συσκευασίες βιολογικής προέλευσης από ζαχαροκάλαμο, για μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Καλάθι αγορών
elEL
Scroll to Top

Newsletter Subscription