Συμμετοχή στο Επιστημονικό Συνέδριο ‘ΔΙΑΒΗΤΗΣ και ΠΟΔΙ’ 2023

Η Co-Pharm, ως χορηγός εταιρεία, συμμετείχε στο Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα ‘Διαβήτης και Πόδι,’ που πραγματοποιήθηκε στο Atlantica Aeneas Resort στην Αγία Νάπα, την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023, υπό τη διοργάνωση του Παγκύπριου Συλλόγου Εγγεγραμμένων Ποδολόγων. Στο Συνέδριο παρευρέθηκαν επιστήμονες ποδίατροι-ποδολόγοι, ιατροί, νοσηλευτές, καθώς και επαγγελματίες από συναφείς ειδικότητες, είτε από την Κύπρο είτε από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο ημερών, οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν γνώσεις, εμπειρίες και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του Διαβήτη και των προβλημάτων του ποδιού.

Ένα από τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του Συνεδρίου ήταν η παρουσία του καθηγητή Δρ. David G. Armstrong, παγκοσμίου φήμης Ποδίατρο που κατέχει την πρώτη θέση παγκοσμίως σε δημοσιεύσεις για το Διαβητικό Πόδι. Ο Δρ. Armstrong μοιράστηκε την τεράστια γνώση του και προσέφερε μοναδικές εισηγήσεις που εμπνέουν και καθοδηγούν το μέλλον του τομέα.

Το Επιστημονικό Συνέδριο “Διαβήτης και Πόδι” αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία μας και τους ιατρικούς μας επισκέπτες να ανταλλάξουν επιστημονικές απόψεις και να ενημερωθούν για τη συνεχή βελτίωση της πρακτικής φροντίδας των ποδιών σε ασθενείς με διαβήτη.

Καλάθι αγορών
elEL
Scroll to Top

Newsletter Subscription