Μια Ιδιαίτερη Συνεργασία της Pharmasept με τον Οργανισμό AWomanCanBe.org για το Περιβάλλον

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τα νέα μιας ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ της Pharmasept και του οργανισμού AWomanCanBe.org, μιας συνεργασίας που αποσκοπεί στην προάσπιση της παγκόσμιας προστασίας του περιβάλλοντος και της βιώσιμης ανάπτυξης. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Pharmasept στήριξε το project “Women for Climate: East Africa expedition”, μια μετασχηματιστική πρωτοβουλία που ενδυναμώνει τις γυναίκες και παράλληλα ευαισθητοποιεί για το κρίσιμο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής.

Το A WOMAN CAN BE ενσαρκώνει τις αξίες που βρίσκουν βαθιά απήχηση στην Pharmasept, αντικατοπτρίζοντας την κοινή μας δέσμευση. Η αποστολή τους βασίζεται στην πεποίθηση ότι η ενεργός συμμετοχή των γυναικών στη διαφύλαξη του πλανήτη μας μπορεί να προωθήσει έναν καλύτερο και πιο δίκαιο κόσμο. Μέσα από διάφορες αποστολές σε όλον τον κόσμο, ο οργανισμός προσπαθεί να ενισχύσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη διατήρηση του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη πρόοδο, προτρέποντας τις γυναίκες να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο σε αυτή τη συνεχή προσπάθεια.

Για την υποστήριξη του προγράμματος “Women for Climate: East Africa expedition“, παρέχουμε ζωτικής σημασίας αντηλιακή προστασία μέσω των αντηλιακών Heliodor της Pharmasept, τα οποία βασίζονται σε φυσικά συστατικά. Με τις βιοδιασπώμενες συνθέσεις τους και τις οικολογικές συσκευασίες τους, αυτά τα αντηλιακά ευθυγραμμίζονται άψογα με τους φιλόδοξους στόχους αυτού του έργου. Ευθυγραμμίζοντας τις προσπάθειές μας με το A WOMAN CAN BE, στοχεύουμε να συμβάλουμε στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, προωθώντας μια πιο βιώσιμη και αρμονική πορεία. 

Η Βανέσα Αρχοντίδου και η Λέτα Γαρέτσου, δύο παθιασμένες Ελληνίδες που έχουν δεσμευτεί για τη διατήρηση του περιβάλλοντος, ανέλαβαν το ρόλο των πρεσβευτών, φέρνοντας στο φως την ιστορία της κλιματικής κρίσης στην ευάλωτη περιοχή της Ανατολικής Αφρικής. Μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ τους, μεταφέρουν με τέχνη τις εμπειρίες και τις προσπάθειες ατόμων που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη πρόοδο. Το ταξίδι τους διευκολύνει τις συναντήσεις με γυναίκες της περιοχής, ακτιβίστριες και τοπικούς οργανισμούς, οι οποίοι προωθούν με θέρμη την ενδυνάμωση των γυναικών και την αειφόρο ανάπτυξη.

Στην Pharmasept, είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή την αξιόλογη πρωτοβουλία, υποστηρίζοντας ακλόνητα την καίρια περιβαλλοντική υπεράσπιση του A WOMAN CAN BE. Μέσω της συνεργασίας μας και των συλλογικών μας δράσεων, φιλοδοξούμε να καλλιεργήσουμε έναν κόσμο πιο βιώσιμο, πιο καθαρό και πιο δίκαιο – έναν κόσμο που θα ωφελεί όλους μας.

Καλάθι αγορών
elEL
Scroll to Top

Newsletter Subscription